Informații Livrare

Livrarea produselor achizitionate de pe www.beleni.ro este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 150 lei si localitatea in care se face livrarea se afla in aria de acoperire a curierului. In caz contrar, www.beleni.ro ofera trasportul gratuit in limita a 15 lei, diferenta fiind suportata de catre client.

Daca valoarea comenzii este mai mica de 150 lei, costul de livrare este 15 lei, daca localitatea in care se face livrarea se afla in aria de acoperire a curierului. In caz contrar, tariful pentru transport va creste in functie de greutatea coletului si de numarul de kilometri suplimentari care se vor parcurge de la cea mai apropiata localitate cu acoperire pentru curier si pana la destinatia finala.

Comenzile primite in zilele de luni pana vineri pana la orele 14:00 vor fi predate catre serviciul de curierat in aceeasi zi. Orice comanda primita in zilele de luni pana vineri dupa orele 14:00 sau in zilele nelucratoare legale vor fi predate catre serviciul de curierat in ziua lucratoare imediat urmatoare primirii comenzii.

Comenzile prin serviciul de curierat vor fi livrate in termen de 2-3 zile (din cauza conditiilor actuale) de la predarea acestora catre curier.

Informatiile de livrare va vor fi comunicate de indata ce a fost primita si procesata comanda.’

Veti primi un email de confirmare cand produsele dumneavostra sunt predate curierului, iar apoi curierul va va contacta pentru a va livra comanda.